Vanaf 01-07-2004 t/m 30-06-2005

bijgewerkt op

Bestuur :

vanaf 25 september 2004
Voorzitter Peter H.A. Steenmeijer
Vice Voorzitter Vacant
Secretaris Marga H.A. Venema-Remmers tot 28 april 2005 dan J.B.Coen Wedddepohl
Penningmeester Aad Verveld
Hockeytechniek Jules C. Groenenberg
Accommodatie en Bar Peter E. Zwarts
Evenementen Carice Spijkers
Arbitrage en Operationele Dienst Jan Slot
Public Relations Henk Boersma tot voorjaar 2005

Onze man in Athene

Zoals de meesten wel in de krant of in het Clubhuis gelezen zullen hebben is Iason van der Meulen uitverkoren om onze hockeyers in Athene te verzorgen en bij te staan. Dat is voor hem een grote eer en natuurlijk deelt Ares ook een beetje in die roem. De naam Ares moet de meesten Grieken natuurlijk wel aanspreken.

Voor mensen, die net als ik niet weten hoe Ares in de mythologie geplaatst moet worden, hierbij een aardige link ter uitbreiding van de kennis.

Hockeykamp D-jeugd

Vanaf donderdag 12 t/m vrijdag 13 augustus werd het jaarlijkse Hockeykamp voor de D-jeugd gehouden. Hierbij alvast een eerste foto.

Hockeykamp C-jeugd


Vanaf maandag 16 t/m woensdag 18 augustus werd het jaarlijkse Hockeykamp voor de C-jeugd gehouden.

Hockeykamp A-jeugd

Vanaf woensdag 18 t/m vrijdag 20 augustus 2004 werd het jaarlijkse Hockeykamp voor de A- en B-jeugd gehouden.

Coupe d'entree


TeamsDames 1       Trim Do         Meisjes A1   Jongens C1 gesponsord door Hofmeijer Heerde !!        Meisjes C2

Jongens D1

ALVBestuurstafel tijdens ALV    Afscheid van Frank Kempkes

2004-25jaarJan de Jong  25-jr (ere)lid   Anneke Teunissen 25-jr      Peter Zwarts 25-jaar lid

2004-600ste

Twee keer feest voor de prijs van één.

In juni was Emily het 600-ste lid, maar daarna zorgden de afmeldingen voor een saldo van onder de 600.


vandaar dat Trevor Spaan ook het 600ste lid was.

Keepersclinic


Pretty in Pink

Op 6 november 2004 organiseerde het Jeugdkader een feest met als thema ROZE.
Uit bijgaande foto's mag blijken of dt gelukt is.

In memoriam Piet van Maaren

Op maandagmorgen 29 november 2004 bereikte ons het droevige bericht dat ons erelid Piet van Maaren is overleden. Vanaf begin 70'er jaren heeft Piet in vele functies Ares gediend. Eerst als coach, maar al snel als lid en later als voorzitter van de jeugdcommissie. In die functie organiseerde hij veel uitwisselingen met andere verenigingen in binnen- en buitenland. Internationale toernooien werden vaak bij Ares georganiseerd. Van 1978 tot 1982 was Piet voorzitter van Ares. Na het neerleggen van die functie werd het enige tijd stil, maar nadat het weer beter met hem ging kwam hij terug en verzorgde de gehele bar, van inkoop tot geldbeheer. Op 8 juni 2002 nam hij afscheid van Ares en ontving een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester de Graaf. Tot voor 10 dagen was Piet nog een regelmatige gast bij de Knotshockeyers op vrijdagmorgen. Wij zagen wel dat het minder met hem ging, maar dat wij hem al zo snel moeten missen vervult ons met grote droefheid. Een Ares-coryfee is heengegaan na meer dan 30 jaar actief te zijn geweest, zonder ooit een hockeystick te hebben aangeraakt. De hockeyclub Ares is Piet veel dank verschuldigd. Wij wensen Nel en de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Sint 2004


In Memoriam Gert Jaap Abrahams.

Ons bereikte het droevige bericht dat op 7 december 2004 Gert Jaap Abrahams is overleden. Wij kenden hem als een zeer bij Ares betrokken trimlid en vader van Yannieck en Yorick. Wij wisten wel dat het niet zo goed hem ging, maar zijn overlijden komt voor ons toch onverwacht. Wij wensen zijn familie en vooral de kinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

In Memoriam Jan Teunissen.

Op 17 april 2005 bereikte ons het droeve bericht dat Jan Teunissen onverwacht is overleden. Jan was bij Ares vooral bekend om zijn trouwe aanwezigheid bij de wedstrijden van zijn kinderen en kleinkinderen. Daarnaast is hij in de periode dat Ares verhuisde van Marialust naar Nagelpoel begin 70-er jaren in het bestuur belast geweest met de materiaalvoorziening. Zijn laatste jaren was hij lid van de Barcommissie en hielp hij bij bijzondere evenementen. Wij zullen zijn rustige en innemende persoonlijkheid langs de lijn missen. Wij wensen de kinderen en kleinkinderen sterkte met het verwerken van het verlies.

Jules deelt taart uit

Er zijn weer kampioenen te melden... Waarvan MB1 en MC3 de eerste zijn. Proficiat!

Dames 2 gepromoveerd

De dames van het tweede dames elftal van Ares zijn gepromoveerd naar de Overgangsklasse door een goede tweede plaats in de eerste klasse te veroveren. In dezelfde klasse speelde ook het derde elftal en dat elftal heeft zich in de klasse kunnen handhaven door net boven Apeldoorn 3 en Goor 2 te eindigen. De dames van 2 zullen er volgend jaar een hele kluif aanhebben, maar ze hebben dit jaar laten zien toch heel wat in mars te hebben.

Proficiat.

Notaris van Dooren Open 2005

Het jaarlijkse Notaris van Dooren Familietoernooi van Ares is op 19 juni 2005 gespeeld, ditmaal met 7 teams in 2 poules. Het was warm en erger nog, het was ineens warm. Niemand was nog op de warmte ingesteld, zodat het aan de einde van de dag nogal wat rooie kopjes gaf en verbrande armpjes en beentjes..
De afsluiting van het toernooi werd zoals gewoonlijk bijgewoond door de Notaris Louis van Dooren zelf, zoals uit de bijgaande fotoreportage mag blijken.
Hij reikte de prijzen uit en ieder kind jonger dan 13 kreeg een heuze medaille omgehangen.
Heel bijzonder was dat de laatste wedstrijd van dit toernooi tevens de laatse wedstrijd was op het oude kunstgrasveld van 1986.
Symbolisch is de middenstip uit de grasmat verwijderd, waarmee het veld officieel buiten dienst is gesteld. De foto's daarvan zijn te vinden bij de reportage over de aanleg van de nieuwe kunstgrasvelden.


Teams

Op 26 juni fietsten de oudste Veteranen naar de Boerengolfboerderij om daarna ten huize van Coen en Coby Weddepohl het jaar af te sluiten. Traditioneel volgt er een aanvoerderswissel na 2 jaar. Albert Cnossen wordt bedankt voor zijn diensten en Gerard van Nieuwstadt neemt de aanvoerdersband over. Gelukkig blijft Michael Heppenhuis onze coach.

Jaarverslag 2004-2005

Voor het jaarverslag klik hier